YENİ YIL KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

2017 YILI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

Türkiye Besyo tarihinin en büyük başarısına imza atarak yeni yıl kayıtlarımızı başlatmış bulunmaktayız. 140 , 142 , 145 gibi puanlarla Öğretmenlik bölümü kazandırdığımız kursumuz her okulun rekorunu alarak kontenjanını kapatmıştır. Sadece Kocaeli üniversitesine 155 öğrenci yerleştirerek eşi benzeri görülmemiş bir ilke daha imzasını atmıştır.  Spor akademileri , Spor liseleri , Polislik , Askeri okullara hazırlanmak isteyen öğrencileri bekliyoruz.

İLETİŞİM : 0534 507 65 17

 

NEDEN BİZ ? 

1-) Bu sene 220 öğrencimiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kazandırarak Türkiye’nin en çok kazandıran kursu olma ünvanımızı koruyoruz.
2-) Ajans Arena Türkiye’de OBIS sistemini kullanan ilk Besyo kursudur. Öğrencilerimiz e-okul gibi sistemimize kayıt olarak devamsızlık , performans değerlendirmesi , Performans ölçümleri , ülkedeki tüm besyolar , Sınav sistemleri , Tarihleri , Geçmiş yılların kazananlarının ygs ve sportif sınav sonuçlarını , sınav videoları , forum sitesi , ödeme bilgisi gibi bir çok bilgiye bu teknolojimiz sayesinde kolayca ulaşabilmektedir.
3-) Antrenmanlarımızın tamamında son teknoloji kamera çekimi yapılıyor. Çekimler tesisimizde öğrencilere izletilerek eksiği olduğu istasyonu birdaha ki antrenmanda eğitmenlerimizle bire bir çalışarak düzeltme ve geliştirme programı uyguluyoruz.
4-) Bu sene 63 üniversite rekoru Arena Sports Academy öğrencileri tarafından kırılmıştır.
5-) Antrenmanlarımız tüm gün boyunca 25’er kişilik gruplar halinde yapılmaktadır.
6-) Gruplar halinde günün tamamında antrenman yapılmakta ve öğrencilerimiz Okul Dershane – Kulüp  Staj ve iş saatlerine göre istediği antrenman saatini seçme özgürlüğüne sahiptir.
7-) Kazanamayan öğrenciden ücret almayarak kendimize güvenimizi temin ediyoruz.
8 -) Tüm tesislerimize şehrin her noktasından tek vesait ile gelinebilmektedir.
9-) Sınav yerlerindeki yol – yemek ve konaklama giderleri için ücret toplamıyoruz.
10-) Arena Sports bir spor ajansıdır. Uluslararası antrenörlük seminerleri – Spor ve medya organizasyonlar – Antrenör yönlendirmeleri yapmaktadır. Besyo okumakta olan yada bitirmiş yaklaşık 4000 kişiye iş imkanı sağlamıştır.
11-) Ajans Arena Sports tüm dünya ülkelerinde uluslararası antrenörlük kursları açma hakkına sahip Türkiye’deki tek spor ajansıdır.
12-) Arena Sports ülkemizde her yıl uluslararası antrenörlük seminerleri düzenleyerek yüzlerce antrenör yetiştirmiştir.
13-) Antrenmanlarımızda masör ve masözün yanı sıra sağlık ekibi de bulunmaktadır.

Posted by admin