ARENADA E-OKUL OBİS SİSTEMİ

Ajans Arena Türkiye de ilk OBİS sistemini kullanan Besyo kursudur. Bu teknolojinin sizlere sunduğu imkanları şöyle sıralayabiliriz.

 

1

Ödeme Planı : Sayesinde güncel olarak ne kadar ödemeniz kaldığını hangi tarihlerde olduğunu sürekli takip edebilirsiniz.

Devamsızlık : 6 aylık kurs serüvenin boyunca yapmış olduğunuz tüm devamsızlıkları görebilirsiniz. Bu devamsızlıklar neticesinde eksik kaldığınız çalışmaları bire bir antrenman talep ederek telafi edebilirsiniz.

Hedef Okullar : Türkiyedeki tüm Besyo’ların sınav videoları , kontenjanları , sınav tarihleri ,  sınav sistemleri ,istedikleri evrakları , geçmiş yılda kazananların TYT OBP ve sportif sınav dereceleri görebileceğiniz tek ve son teknoloji ile bir tıkla ulaşabilirsiniz. Arena öğrencisi youtube yada googleden araştırmak zorunda kalmaz. Her türlü bilgi elinin altındadır. Bu sayede öğrenci bilinçli ve doğru seçimler yapabilecek. Kazanamama şansını en aza indirecektir.

Kamera Takibi : Eğitmenlerimiz öğrencikerimizin eksiği olduğu istasyonların videolarını antrenman kasedimizden keserek öğrencimizin hesabına yüklemektedir. Bu sayede öğrencimiz evde sakin kafayla neyi yapamadığını ve neyi eksik yaptığını bu teknoloji sayesinde izleyerek çözebilmektedir.

Soru Cevap : Öğrencilerimiz istediği eğitmeni seçerek soru sorabilir. Yada Eksiği olduğu istasyonu rica ederek eğitmeninden yüklemesini isteyebilir. Eğitmenlerimiz sorulan her soruya 60 dakika içinde cevap vermekle yükümlüdür.

Duyurular : Kursumuzdaki her türlü değişiklik yada gelişmeler duyurulara yüklenerek öğrencilerin sisteme giriş yaptığında mesaj olarak görmeleri sağlanmaktadır.

Haberler : Açıklanan her okulun bilgisi haberlere yüklenerek öğrencilerimize kısa mesaj olarakta bilgilendirilmektedir.

Forum : Açıklanan sınavlarda yada harhangi bir konuda öğrencilerimizin anlamadığı bir konuyu forum sayfamızda başlık halinde açarak sorup tartışabilmektedir.

Hocaların görüşleri : Eğitmenlerimiz 10 günlük periyotlar halinde öğrencilerimizi yorumlayarak olumlu olumsuz yanlarını belirtmektedir. Öğrencilerimizde eğitmenlerimizden hangi bir konu hakkında görüşünü isteyebilir. Bu veriler Arena hayatı boyunca sabit kalacak. Başarıya giden yolda güzel anılar olarak kalacaktır.

Form Durumu : Öğrencilerimize 10 günlük periyotlarda danışman hocaları tarafından not verilerek Arena hayatı boyunca form durumunu hem çizelge hemde sayısal veri olarak takip edebilecektir.

Posted by admin