NEDEN BİZ?

e22c2ARENA’DA HEDEF HER ZAMAN EN İYİ OLMAKTIR. HEDEFİMİZ ZİRVEDEKİ YERİMİZİ KORUMAK VE GEÇTİĞİMİZ SENE ALDIĞIMIZ 58 ÜNİVERSİTE REKORUNU GEÇMEKTİR.

HERZAMAN OLDUĞU GİBİ; BİZİM ÖĞRENCİMİZİ ANCAK BİZİM ÖĞRENCİMİZ GEÇER.

 

 1-) 2015 yılında 201 , 2016 yılında 220 , 2017 yılında 241 , 2018 yılında 252 , 2019 yılında 263  öğrencimizi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu kazandırarak Türkiye’nin en çok kazandıran kursu olma ünvanımızı koruyoruz.

2-) Kurulduğumuzdan beri grup olarak gittiğimiz her okulun rekorunu almış bulunmaktayız.

3-) 2019 senesinde toplamda 63 üniversite rekoru Arena Sports Academy öğrencileri tarafından kırılmıştır.

4-) Antrenmanlarımız tüm gün boyunca 25’er kişilik gruplar halinde yapılmaktadır.  

5-) Gruplar halinde günün 16 saatlik diliminde antrenman yapılmakta ve öğrencilerimiz Okul Dershane – Kulüp – Staj ve iş saatlerine      göre istediği antrenman saatini seçme özgürlüğüne sahiptir. 

6-) Antrenmanlarımızın tamamında son teknoloji kamera çekimi yapılıyor. Çekimler tesisimizde öğrencilere izletilerek eksiği olduğu        istasyonu birdaha ki antrenmanda eğitmenlerimizle bire bir çalışarak düzeltme ve geliştirme programı uyguluyoruz. 

7- ) Tüm tesislerimize İstanbulun her noktasından tek vesait ile gelinebilmektedir.

😎 Sınav yerlerindeki yol – yemek ve konaklama giderleri için ücret toplamıyoruz. 

9-) Arena Sports bir spor ajansıdır. Uluslararası antrenörlük seminerleri – Spor ve medya organizasyonlar – Antrenör            yönlendirmeleri yapmaktadır. Besyo okumakta olan yada bitirmiş yaklaşık 4000 kişiye iş imkanı sağlamıştır. 

10-) Ajans Arena Sports tüm dünya ülkelerinde uluslararası antrenörlük kursları açma hakkına sahip Türkiye’deki tek spor ajansıdır.

11-) Arena Sports ülkemizde her yıl uluslararası antrenörlük seminerleri düzenleyerek yüzlerce antrenör yetiştirmiştir.

12-) Arena Sports kendine ait 1000 m2 lik spor salonu bulunan tek spor akademisi kursudur.

Posted by admin