Kocaeli Besyo Erkek Rekoru yine ARENA DA !!

REKOOOOORRRR !!! Herkesin yana tutuşa çalışıp iddalı geldiği Kocaeli Besyo Rekoru 22.39 ile yine ARENA DA !!! İşte böyle her sene böyle !!! 2 derece 22.88 ile yine ARENA DA !!! Sadece rekor değil 9 tane 23 sn ve tüm öğrencilerimiz derece yaptı. KAZANAN LİSTESİ KRALİYET AİLESİ OLACAK !!!! Sınava kadar herkes yazdı çizdi. Herkes hayal kurdu ARENA NIN gerçeği sizlerin hayali demedik mi ? BİZİM ÖĞRENCİMİZİ ANCAK BİZİM ÖĞRENCİMŞZ GEÇER ! Tebrik eden tüm kurslara tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Çok çalıştık çok hakettik.‪BURASI ‪ARENA ‪BU ‪‎ÜLKENİN ‪EN ‪İYİSİ ‪BİZİZ VAR MI İTİRAZI OLAN ?

Evet her sene olduğu gibi bu sene de evimizde Kocaeli de süprize yer vermedik. Rekorlara da kontenjana da ambargo koyduk. Türkiye de yetenek sınavı ekol olmuş , ülkenin en iyi kurslarının hünerlerini sergilediği Kocaeli de rekoru Allah bize nasip etti. En çok biz çalıştık. En çok biz hakkettik. Bu kelimeleri kullanırken vicdanım çok rahat çünkü bizden daha çok alın teri döken daha çok emek veren yok. İnanın en çok biz hakettik ve Rabbim hakettiğimizi verdi ! Sınavdan önce soğuk savaş başladı. Herkes 21 geliyordu. Kocaeli sınavını bekliyordu. Herkes kraldı. Sınav günü kral olmaya gelen palyaço oldu. Yine bizim şovumuzu izledi herkes. Biz bu yola çıkarken bir kuruş haram para yememeye , öğrencilerimizi kardeşimiz gibi görüp kollayacağımıza , elimizden gelenin fazlasını yapmak için ailemizden keyfimizden zamanımızda ve hatta sağlığımızdan feragat etmeye AND içerek çıktık ! Manisa da rekorlarla başladığımız sezonu ülkenin en büyük rekabetinin yaşandığı Kocaeli de REKOR larla kapatıyoruz. Sadece rekor değil. Kocaelide en aşşa 45 öğrencimiz kazanacak ve bu Türkiye’nin görmediği göremeyeceği REKORU olacak !
Milli olmayan bayanlar en iyi derece : 26.06 Dilara Torun
En iyi 2. derece 26.36 Hazal Aktaş
Erkekler en iyi derece : 22.39 Birkut Kaya
En iyi 2. derece : 22.88 Ahmet İpek
Milli sporcular en iyi derece 24:22 Ibrahim Çetinoğlu

Bu başarımızı tebrik eden kurslardan ; Adana , karabük , bilecik , kayseri , edirne , mardin , van , ankara , düzce , sakarya , kütahya , manisa , izmir , bolu , kağıthane , pendik , tuzla , maltepe , mecidiyeköy den arayarak tebrik eden tüm kurslara teşekkürü borç bilirim. EN İYİYİ TEBRİK ETMEK ADAMLIĞIN ŞANINDANDIR. Böyle adamları bu camia da görmekten hep mutluluk duyacağım.

Çekemeyenleri de es geçmeyeceğim. Çok samimi duygularımla şunu söylüyorum ki ; Bizi çekemeyen her kurs her insan beni öylesine hırslandırıyor ki çocukların sabahtan akşama kadar idmanda canını okuyorum. Bu işe tek elle sarılacakken 4 elle sarılıyorum. Öylesine hırsa bürünüyorum ki bu hırs sizlere cehennem öğrencilerime cenneti yaşatıyor. Her yaptığımız rekor da çekemeyip karalayacak birşey aramanız , bizi çekemeyip yapamadığınız rekorları yapmış gibi gösterip sonuçları açıklanınca cümle aleme rezil oluşunuz , bizim yapılabilecek herşeyi yapmamıza rağmen uzaktan boş atanlar ; şuana kadar 132 öğrencim kazandı. Kocaeli , edirne , düzce , bolu toplamı ile bu sayı 180 i geçecektir. Hatta sadece kocaeli kazananları ile bile 180 i geçecektir. Hayatımın hiçbir evresinde 2. liğe yada bölgesel başarılara sevinmedim ! Ya en iyisi olacağız yada yok olacağız dedik. Olmak istediğimiz yerdeyiz ! 142 ygs ile antrenörlükte kazandırdık. Spor lisesi spor geçmişi milli olmadan 175 ygs ile öğretmenlikte kazandırdık. Kocaeli sınavından önce herkes yazdı çizdi. 21 yapacaklarmış. Bizi geçeceklermiş. Canımızı okuyacaklarmış. Sınavdan önce soğuk savaş başlamıştı. Seneye kayıt zamanı öğrencilere ne anlatacaksınız bilmiyorum ama yine bizim ismimizi kendi öğrencilerinizden bile duyacaksınız.

Biz sadece Pendik’in Kartal’ın anadolu yakasının yada İstanbul’un en iyi kursu değiliz. Biz bu ülkenin en iyi ekibiyiz. En iyi olmak için ne gerekir ?
– En iyi dereceler mi ?
– Kontenjan kapatmak mı ?
– Öğretmenlik kazandırmak mı ?
– Öğrencilerin arkandan küfür değil dua etmesi mi ?
– Düşük puanla kazandırmak mı ?
– En çok öğrenciye sahip olmak mı ?
– En fazla öğrenci kazandırma sayısı mı ?

FARKINDA MISIN ? BİZİ TARİF ETTİN. ‪#‎BURASI ‪#‎ARENA

 

 

Posted by admin